Pankkilaina - Hae vakuudeton laina pankista!

Hae vakuudeton pankkilaina. Hakemuksesi kilpailutetaa usean pankin kesken. Luottopäätös heti.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Pankkilaina – Hae lainaa pankista

Pankkilaina on rahoitustuote, joka sinulle tarjotaan pankin tai muun lainanantajan toimesta. Se on yleinen tapa rahoittaa suurempia hankintoja, kuten asuntoa, autoa tai muita odottamattomia menoja. Lainan hakuprosessi käynnistyy yleensä lainahakemuksen täyttämisellä, ja voit hakea lainaa joko suoraan pankista tai käyttämällä erilaisia lainanvälityspalveluita, jotka kilpailuttavat lainaehdot puolestasi.

Kun haet pankkilainaa, sinulta edellytetään usein tiettyjä taloudellisia vakuuksia tai takauksia lainan takaisinmaksun varmistamiseksi, mutta jotkut lainantuojat tarjoavat lainaa myös ilman näitä. Korko ja muut lainaehdot määräytyvät huolellisen riskinarvioinnin jälkeen, johon vaikuttavat muun muassa tulotasosi, aiempi luottohistoriasi ja lainan suuruus.

Lainamarkkinoilla on laaja valikoima pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat erilaisia lainatuotteita juuri sinun tarpeisiisi. Jotkin palvelut, kuten Kulutuslaina.com, auttavat sinua hakemaan lainaa netistä, jolloin voit nopeasti ja turvallisesti tavoittaa useita pankkeja ja muita lainanantajia. Pankkilainan hakeminen verkossa on nykyään sujuvaa, ja lainapäätökset saa usein nopeasti.

Pankkilaina

Pankkilainalla tarkoitetaan yleisesti ottaen lainaa, jonka myöntää pankki tai muu rahoituslaitos. Lainan saaminen edellyttää yleensä tiettyjä ehtoja, kuten vakituista tulotasoa ja hyvää luottotietoa. Pankkilainan käyttötarkoitus voi vaihdella esimerkiksi asuntoon, autoon tai muiden isompien hankintojen rahoittamiseen.

Lainan hakeminen:

 • Lainaa haetaan yleensä täyttämällä hakemus pankin verkkosivuilla tai käymällä pankin konttorissa.
 • Kun haet pankkilainaa, pankit arvioivat lainan takaisinmaksukykysi ja voivat vaatia vakuuksia tai takaajia.

Mikä pankki myöntää lainaa helpoiten?

Tähän ei ole olemassa yksiselitteistä vastausta, koska lainan myöntämisperusteet vaihtelevat pankkikohtaisesti ja riippuvat useista tekijöistä, kuten hakijan taloudellisesta tilanteesta.

 • Vertaile pankkeja:
  • Eri pankkien tarjouksia on hyvä vertailla, jolloin saat paremman kuvan lainan kokonaiskustannuksista ja ehdoista.
  • Lainavertailupalvelut voivat auttaa tavoittamaan useita pankkeja yhdellä lainahakemuksella.

Turvallisuus ja luotettavuus ovat keskeisessä asemassa pankkilainaa hakiessa. Lainan korko ja muut ehdot kannattaa tarkastella huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Muista, että pankkilainan hakeminen on sitova teko, ja lainan takaisinmaksu vaatii pitkäaikaista sitoutumista.

Pankin myöntämät lainat

Pankkilainat antavat sinulle mahdollisuuden rahoittaa suurempia hankintoja, kuten auton ostaminen tai kodin remontointi. Lainatyypit jakautuvat kahteen pääkategoriaan: vakuudellisiin ja vakuudettomiin lainoihin.

Vakuudelliset lainat

Vakuudelliset lainat ovat sellaisia, joissa tarvitset jonkin omaisuuden tai vakuuden lainan saamiseksi. Tämä tarkoittaa, että pankki voi esimerkiksi ottaa asunnon tai auton pantiksi varmistaakseen lainan takaisinmaksun.

Edut:

 • Alempi korko vakuuden ansiosta
 • Mahdollisuus suurempaan lainasummaan

Rajoitukset:

 • Tarve vakuuden olemassaololle
 • Pitempi käsittelyaika vakuuden arvioinnin vuoksi

Vakuudettomat lainat

Vakuudettomat lainat eivät vaadi omaisuutta tai vakuuksia lainan saamiseksi. Vakuudettomana lainana pankista saat rahoitusta ilman että sinun on annettava turvaa lainallesi omaisuudella.

Edut:

 • Nopeampi hakuprosessi ilman vakuuksien arviointia
 • Ei riskiä menettää omaisuutta, jos et pysty maksamaan lainaa

Rajoitukset:

 • Usein korkeampi korko kuin vakuudellisilla lainoilla
 • Tyypillisesti pienempi lainasumma saatavilla

Lainan valinta riippuu omista tarpeistasi, taloudellisesta tilanteestasi ja riskinsietokyvystäsi.

Pankkilainan hakeminen

Pankkilainan hakeminen on prosessi, joka alkaa lainahakemuksen täyttämisellä. Lainahakemus on ensimmäinen askel lainan saamiseksi ja sen avulla pankit arvioivat hakijan maksukyvyn. Hakemuksessa annetaan henkilökohtaiset tiedot, tulotiedot sekä mahdollinen vakuus.

Kun olet päättänyt ottaa lainaa, on tärkeää vertailla eri pankkien tarjouksia, sillä korko ja muut lainaehdot voivat vaihdella huomattavasti. Monet palvelut, kuten mainittu Kulutuslaina.com, mahdollistavat lainatarjousten vertailun täyttämällä yhden hakemuksen, joka välitetään useisiin pankkeihin.

Tässä muutamia vinkkejä hakemuksen täyttämiseen:

 • Tarkista luottotietosi ennen hakemuksen täyttämistä.
 • Arvioi tarkkaan, kuinka paljon todella tarvitset lainaa, jotta et ota liian suurta lainaa suhteessa maksukykyysi.
 • Ole rehellinen tuloistasi ja menoistasi, sillä virheelliset tiedot voivat vaikuttaa lainapäätökseen negatiivisesti.

Muista, että lainan hakemisessa ei tarvita välttämättä vakuuksia tai takaajia, riippuen lainasummasta ja pankista. Käytännössä lainaprosessi verkossa kestää vain muutaman minuutin ja päätökset lainasta saatetaan saada hyvinkin nopeasti.

Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista on tärkeää lue sopimus huolellisesti läpi, jotta ymmärrät kaikki lainan ehdot, mukaan lukien korot, kulut ja takaisinmaksuaikataulu. Näin varmistat, että laina sopii taloudelliseen tilanteeseesi ja tavoitteisiisi.

Lainan käyttökohteet

Lainat ovat rahoitusratkaisuja, jotka mahdollistavat suurempien hankintojen rahoittamisen tai talouden hallinnan. Käyttökohteet vaihtelevat kiinteistöjen hankinnasta koulutuksen kustannuksiin ja päivittäisten menojen kattamiseen.

Asuntolainat

Asuntolaina on yleisimmin otettu lainamuoto, jonka tarkoituksena on asunnon tai kiinteistön ostaminen. Voit lisätä lainaa, jos tarvitset rahoitusta olemassa olevan asuntolainasi päälle esimerkiksi remonttia varten.

 • Enimmäismäärä: Usein jopa 100% asunnon ostohinnasta (käytännössä vaatii vakuuksia)
 • Maksuaika: Tyypillisesti 15-25 vuotta

Opintolainat

Opintolaina on tarkoitettu opiskelijan toimeentulon tueksi, ja sitä myönnetään osana valtion tukemaa opintotukijärjestelmää.

 • Korko: Valtion takaama, edullinen korko
 • Erityistä: Laina-aikaan voi sisältyä lyhennysvapaata, jolloin maksat vain korkoja opiskeluaikana

Kulutusluotot

Kulutusluotto on joustava ratkaisu yllättäviin menoihin tai suurempiin hankintoihin, kuten auton ostoon tai matkan rahoittamiseen.

 • Luoton määrä: Tyypillisesti 2 000 – 60 000 euroa
 • Korko ja kulut: Vaihtelevat lainanantajasta riippuen, kannattaa kilpailuttaa

Muista vertailla lainojen ehtoja ja kustannuksia ennen lainapäätöksen tekemistä. Lainanantajat tarjoavat eri ehtoja, ja niiden vertaileminen auttaa löytämään edullisimman vaihtoehdon.

Lainan vertailu ja kilpailutus

Lainan vertailu ja kilpailutus on tärkeä vaihe lainaa hakiessasi. Ennen kuin sitoudut mihinkään lainatarjoukseen, sinun kannattaa vertailla useita lainavaihtoehtoja sen varmistamiseksi, että saat parhaan mahdollisen koron ja lainaehdot.

Kulutuslaina.com tarjoaa helpon ja nopean tavan kilpailuttaa lainoja. Palvelun avulla voit vastaanottaa lainatarjouksia monilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Lainatarjoukset, joita saat kilpailutettaessa voivat olla:

 • Lainasumma: 100 € – 60 000 €
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta
 • Nimelliskorko: 4% – 20%

Olet oikeutettu kilpailuttamaan lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Luottotietosi ovat kunnossa
 • Sinulla on säännölliset tulot

Laina ilman vakuuksia ja takaajia on mahdollista saada, mikä tekee prosessista nopean ja vaivattoman. Vertailemalla lainoja voit löytää itsellesi sopivimman lainaratkaisun, joka vastaa tarpeitasi ja taloudellista tilannettasi. Muista kuitenkin aina lukea lainaehtojen pienellä präntätty teksti huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.