Lainaa netistä pankkitunnuksilla - Hae laina verkossa!

Hae lainaa netistä pankkitunnuksilla. Hakemuksesi kilpailutetaan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Hae lainaa netistä pankkitunnuksilla

Hakemalla lainaa verkossa voit saada lainapäätöksen nopeasti ja vaivattomasti. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen tekee prosessista turvallisen.

Lainan määritelmä

Lainalla tarkoitetaan rahamäärää, jonka lainanantaja myöntää lainanottajalle sovituin ehdoin takaisin maksettavaksi. Lainasummat ja ehdot, kuten korko ja maksuaika, voivat vaihdella.

Pankkitunnukset ja niiden käyttö lainanhaussa

Pankkitunnuksia käytetään henkilökohtaisena sähköisenä allekirjoituksena ja ne mahdollistavat henkilöllisyyden varmentamisen lainaa hakiessasi verkossa. Turvallinen tunnistautuminen on keskeinen osa lainanhakuprosessia.

Kilpailuttaessasi lainaa Kulutuslaina.comin kautta, voit hankkia lainatarjouksia monipuolisesti eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta ilman vakuuksia tai niiden kanssa. Tarjolla on lainasummia alkaen 100 € aina 60 000 € asti, mukautuvalla laina-ajalla 1-15 vuotta. Tarjottavat nimelliskorot liikkuvat 4% ja 20% välillä. Ollaksesi oikeutettu tarjouksiin, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot.

Lainan hakeminen netistä on helppoa ja nopeaa

Pankkitunnuksillasi voit hakea lainaa netistä sujuvasti ja saada luottoa nopeasti tilille. Koko prosessi on tehty mahdollisimman vaivattomaksi.

Hakuprosessin vaiheet

 • Valitse lainan tarjoaja: Vertaile lainapalveluita ja löydä parhaiten tarpeisiisi sopiva.
 • Täytä hakemus: Käy läpi lainahakemuksen täyttö online-muodossa, mikä vie yleensä vain muutaman minuutin.
 • Lähetä hakemus: Vahvista hakemus pankkitunnuksillasi ja odota lainapäätöstä.

Vaadittavat tiedot

 • Henkilötiedot: Täydellinen nimi, henkilötunnus, osoite- ja yhteystiedot.
 • Taloudelliset tiedot:
  • Säännölliset tulot (esimerkiksi työ tai eläke)
  • Menot (asuminen, vakuutukset, muut velvoitteet)
 • Pankkitunnukset: Tunnistautumiseen ja sopimuksen vahvistamiseen.

Lainapäätös ja varojen siirto

 • Lainapäätös: Saat tiedon hyväksytystä lainasta yleensä muutamassa minuutissa.
 • Varojen siirto:
  • Hyväksytyn päätöksen jälkeen lainasumma siirretään tilillesi useimmiten saman arkipäivän aikana.

Vertaile ennen kuin haet luottoa netistä

Ennen lainan hakemista on tärkeää tutkia eri lainavaihtoehtoja ja lainanantajien tarjoamia ehtoja. Vertailemalla huolellisesti voit löytää itsellesi sopivimman ja edullisimman lainaratkaisun.

Eri lainatyypit

Lainoja voidaan tarjota vakuudellisina tai vakuudettomina. Vakuudellinen laina vaatii omaisuuden, kuten asunnon tai auton, käytön lainan vakuutena, ja sillä voi saada alempaa korkoa. Vakuudeton laina, toiselta nimeltään kulutusluotto, on joustavampi ja sitä on mahdollista hakea ilman fyysisiä vakuuksia, mutta usein korko on korkeampi.

Vertailu eri lainanantajien välillä

Lainatarjousten vertailu eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken on helpointa Kulutuslaina.comin kaltaisten palveluiden avulla. Palvelun kautta voit saada useita lainatarjouksia, mikä tekee vertailusta nopeaa ja helppoa. Voit kilpailuttaa lainaa 100 € – 60 000 € väliltä, ja laina-ajan voit valita 1 – 15 vuoden välillä. Lainoihin sovelletaan nimelliskorkoa, joka voi vaihdella 4% – 20%. Tarjouksen saadaksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Hae lainaa vastuullisesti

Kun harkitset luoton ottamista käyttäen pankkitunnuksiasi, on tärkeää toimia vastuullisesti. Seuraavat kohdat auttavat varmistamaan, että lainaaminen tapahtuu harkiten ja taloudellisesti kestävästi.

Lainan tarve: Ennen lainapäätöstä, arvioi tarkkaan, miksi lainaa tarvitset. Mieti, onko lainan syy todella välttämätön ja onko muita vaihtoehtoja rahoituksen hankkimiseen.

 • Oma talous: Tunnista kuukausittaiset tulot ja menot, jolloin näet selkeästi, paljonko lainanhoito vaikuttaisi talouteesi.
 • Lainasumma: Ota lainaa ainoastaan sen verran kuin todella tarvitset ja mikä pystyt maksamaan takaisin.
 • Lainaehdot: Lue huolellisesti lainan ehdot, mukaan lukien korot ja maksuaikataulu. Ymmärrä myös, mitä seuraa, jos et pysty maksamaan lainaa takaisin ajallaan.
 • Pankkitunnusten turvallisuus: Varmista, että palveluntarjoaja noudattaa tietosuojalakeja ja että pankkitunnustesi käyttö lainanhaussa on turvallista.

Muista, että lainan ottaminen on sitova taloudellinen päätös. Arvioi lainan tarve ja ehdot huolellisesti, ja lainaa vain, jos olet varma kyvystäsi hoitaa laina vastuullisesti ja ajoissa.